Justerte treningstider Friidretten

Merk at det vil bli ulike treningstider og -steder for de yngste og de eldste utøverne i friidretten framover

Fantastisk avslutning på Søgnelekene!

Med god deltagelse og livlig stemning var årets søgneleker en verdig avslutning for i år!

Tidsskjema Søgnelekene 14.septebmer

Her er oppdatert tidsskjema til Søgnelekene i morgen.

Sesongavslutning med Søgnelekene

Lørdag 14. september arrangeres tradisjonsrike Søgnelekene på Tangvall stadion. Vi i friidretten tar dette som årets sesongavslutning og håper at det blir en del utøvere som vil være med!:)

Kjempeinnsats i Lerøylekene

Våre utøvere viste seg på sitt beste i Haugesund i helgen. Etter to intense dager både på og utenfor banen kan vi glede oss over flere personlige rekorder, gode plasseringer og til og med medaljer!

Nye treningstider for barneidretten

For Karuss og Nedre Slettheia skole starter treningen tirsdag 3.september kl. 1730 i gymsalen på Vågsbygd kultursenter

Minikarusell i Søgne 3. september

Treningstider for friidrett

Treningen starter opp igjen på Vågsbygd idrettssplass når skolene begynner 20 august. Innmelding kan gjøres i fanen over til høyre.

Barneidrett

Barneidretten starter opp første uken etter skolestart. Her kommer oversikt over alle skolene. Elevene får også med seg infobrosjyre fra skolen. Innmelding kan gjøres i fanen over til høyre.

Ida Marcussen begynner som trener i august

Barna er framtida vår, og jeg kan godt tenke meg å jobbe videre med å spre idrettsglede blant barn, sa Ida Marcussen i 2013. Etter NM er det nettopp det hun skal gjøre i en prosjektstilling på 50 prosent i I.K:Våg Barne og Friidrett. FOTO ERLING SLYNGSTAD HÆGELAND