Flott innsats på Nissestevnet!

I. K Våg brukte torsdagens Nissestevne i Gimlehallen til å tyvstarte innendørssesongen. Men stor innsats og god julestemning var det ingen tvil om at også årets Nissestevnet var et velkomment bidrag til konkurranselystne friidrettspirer! En forsmak som gav mersmak på innendørssesongen som venter i 2020! Takk, KIF, for et fint arrangement!

Temakveld om trening og utvikling

Alle friidrettsutøvere og friidrettsinteresserte i Agder er invitert til Temakveld på KIF-huset 11. desember.

I.K Våg Teamshop er nå åpnet!

Her følger fremgangsmåte for å bestille:)

Friidrettstrening i høstferien

For de som er 13 år og eldre vil det være et tilbud om trening i høstferien.

Lyst til å drive med friidrett?

Kom på en prøvetrening da vel!

Treningstider Friidretten

Merk at treningstid og sted varierer i forhold til hvilken aldergruppe du tilhører.

Fantastisk avslutning på Søgnelekene!

Med god deltagelse og livlig stemning var årets søgneleker en verdig avslutning for i år!

Sesongavslutning med Søgnelekene

Lørdag 14. september arrangeres tradisjonsrike Søgnelekene på Tangvall stadion. Vi i friidretten tar dette som årets sesongavslutning og håper at det blir en del utøvere som vil være med!:)