Friidrettstrening i høstferien

For de som er 13 år og eldre vil det være et tilbud om trening i høstferien.

Lyst til å drive med friidrett?

Kom på en prøvetrening da vel!

Justerte treningstider Friidretten

Merk at det vil bli ulike treningstider og -steder for de yngste og de eldste utøverne i friidretten framover

Fantastisk avslutning på Søgnelekene!

Med god deltagelse og livlig stemning var årets søgneleker en verdig avslutning for i år!

Sesongavslutning med Søgnelekene

Lørdag 14. september arrangeres tradisjonsrike Søgnelekene på Tangvall stadion. Vi i friidretten tar dette som årets sesongavslutning og håper at det blir en del utøvere som vil være med!:)

Kjempeinnsats i Lerøylekene

Våre utøvere viste seg på sitt beste i Haugesund i helgen. Etter to intense dager både på og utenfor banen kan vi glede oss over flere personlige rekorder, gode plasseringer og til og med medaljer!

Nye treningstider for barneidretten

For Karuss og Nedre Slettheia skole starter treningen tirsdag 3.september kl. 1730 i gymsalen på Vågsbygd kultursenter

Minikarusell i Søgne 3. september